Kampanje om SRHR-politikk

Det er valgkamp og nettverket har laget en egen kampanje om partienes SRHR-politikk.

Det er laget en kartlegging av alle partienes SRHR-politikk av en arbeidsgruppe satt ned av Nasjonalt SRHR-nettverk. Denne ligger nå ute og du kan lese hele kartleggingen her.

I denne forbindelse er det laget en kampanje til sosiale medier. Kampanjen tar utgangspunkt i noen av temaene i kartleggingen som abort, seksualitetsundervisning, prevensjon, porno, samtykke, helsestasjon for ungdom og kompetanse på SRHR, blant annet.

Målet med postene er å illustrere hva de ulike partiene mener om disse temaene. Dere kan velge fritt om dere vil dele disse postene på sosiale medier. Postene er tilpasset både Facebook og Instagram. Noen av postene er laget som enkelt bilder, noen av postene er slik at man laster opp flere bilder som hører sammen og det blir en “sveipe-post”. De postene som hører sammen har samme navn, som også representerer temaet. Dersom det er uklart, ta gjerne kontakt.

Postene ligger under her. Det enkleste kan være å følge @srhr.no på Instagram og dele derifra. Eller så kan dere lagre bildene og dele fra egne kanaler. Vi tenker at kampanjen starter i dag og går frem til valget 13. september. Dere står fritt til å bruke materialet slik dere vil også etter valget.

La oss sammen sette søkelys på SRHR-politikk og dytte dette høyt opp på den politiske agendaen!